#ColgateSmileOn

#ColgateSmileOnBulgaria 

Паста за зъби Colgate Max White желае да популяризира разнообразието на красивите усмивки чрез възможност да станете лицето на новата й кампания. Търсим красиви и дръзки усмивки, които разрушават стереотипите и носят радост в света всеки ден.
 
 

Вижте какво споделят нашите настоящи посланици за своите усмивки!

beka

"Не съм носила брекети и не съзжалявам за това. Напротив,  ЩАСТЛИВА СЪМ,"

Бека

 Кейн

"Според мен без филтър е по-красиво"
 

Кейн

Джейн

"Разбивам стереотипи на пух и прах от <br>1957 г."
 

Джейн


Разкажете ни как Вашата прекрасна усмивка Ви кара дасе чувствате уникален и уверен!

 

Всичко, което трябва да направите е да споделите своята сияйна усмивка чрез постинг във фийда в Instagram заедно с двата хаштага #ColgateSmileOn и #ColgateSmileOnBulgaria  и да ни разкажете своята история до 30.09.2019 г. Не забравяйте да поканите с tag и свои приятели, които считате, че също биха искали да участват.

Ще изберем пет вдъхновяващи истории и спиращи дъха усмивки от цяла Европа, които ще се превърнат в лицето на новата ни Colgate Max White кампания в цяла Европа. Всеки от петимата избрани участници ще бъде поканен за заснемането на фото и видео сесия в Париж през пролетта на 2020 г.

Могат да участват всички лица, живеещи на територията на Европа на възраст над 18 години. Всички участници трябва да имат публични профили в Instagram. Кандидатите могат да участват само с едно предложение, което включва само едно лице. Виж подробните Условия и правила за участие тук.

 

 

max white